Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Pesak torta

Kremasta torta koja se ne peče.

16 Porcija/e

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Pesak torta

Sastojci:

1 litar mleka
300 g šećera
4 kesice Dr. Oetker Pudinga sa ukusom vanile
250 g margarina
200 g Dr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače
200 g kokosovog brašna
200 g oraha mlevenih

Potrebno za ukrašavanje:

100 g Dr. Oetker Šlag krem sa ukusom slatke pavlake
200 ml mleka

Priprema

Priprema

Priprema

Prema uputstvu sa pakovanja, pripremiti 4 pudinga sa ukusom vanile sa 1 l mleka i 300 g šećera. Puding ohladiti uz povremeno mešanje. U dubljoj posudi penasto umutiti 250 g margarina, pa postepeno dodavati ohlađen puding, uz mešanje. Dobijenu smešu podeliti na 3 jednaka dela. - u 1. deo dodati 200 g mlevenog keksa; - u 2. deo dodati 200 g kokosovog brašna; - u 3. deo dodati 200 g mlevenih oraha. Okrugli kalup prečnika 26 cm obložiti papirom za pečenje pa sipati 1. deo sa keksom i ravnomerno ga rasporediti i staviti u frižider. Naneti 2. deo sa kokosovim brašnom preko prethodnog i ravnomerno ga rasporediti. Pažljivo i ravnomerno naneti 3. deo od mlevenih oraha, pa vratiti tortu u frižider da se dobro stegne (najbolje do sutradan).

Ukrašavanje

Umutiti 100 g šlag krema sa ukusom slatke pavlake sa 200 ml mleka i ukrasiti tortu sa svih strana.