Lešnik kup

Lagani desert sa voćem i muslijem

4 Porcija/e

Jednostavno 20 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Lešnik kup

Sastojci:

625 ml mleka
banana
1 kesica Dr. Oetker Pudinga sa ukusom lešnika
1 kesica Dr. Oetker Šlag pene
1 kesica Dr. Oetker Vitalis Krispi Plus miks koštunjavog voća

Priprema

Priprema

1

Pripremite puding sa ukusom lešnika sa 500 ml mleka prema uputstvu sa kesice. Pripremljen puding stavite u posude. Preko pudinga stavite Dr.Oetker Vitalis Knusper plus musli sa koštunjavim voćem i bananu sekcanu na kolutove.

2

Šlag penu pripremite sa 125 ml mleka prema uputstvu sa kesice i ukrasite zimski lešnik-kup.

Savet: Kao poseban detalj, šlag pospite Vašim omiljenim Dr. Oetker dekorima.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: