Fairy Tales jaja

Gel boje koje će dati dodatni sjaj uskršnjim jajima.

30 jaja

Jednostavno 30 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Fairy Tales jaja

Sastojci:

Dr. Oetker Carmin Fairy Tales gel boje za jaja
30 jaja

Priprema

Priprema

1

Ukoliko nemate bela jaja, izbelite obarena žuta jaja u smesi 500 ml alkoholnog sirćeta i 500 ml ključale vode i ostaviti ih u tečnosti da stoje 1h. Izribati jaja pod vodom i ostaviti ih da se prosuše.


2

Staviti boje u toplu vodu i sačekati da smesa postane tečna, bez grudvica. Ostaviti boju da se blago prohladi (par minuta) pa na dlan sa rukavicom sipati 3-4 kapi boje i dlanovima protrljati boju. Ostaviti ofarbano jaje na ubrus kako bi se osušilo. Za jaču boju, ponoviti postupak i osušiti jaja.


3

Kako se gel bude hladio, biće jednostavniji za nanošenje, samo ga protrljajte na dlanu i sa manje smese ćete moći lakše da ofarbate celo jaje. Čim se skroz ohladi, ponovo ga zagrejte u vreloj vodi.


4

Koristeći sunđer, tapkati ostale boje, recimo na bakarno obojeno jaje, tapkati zlatnu i bronzanu, naizmenično tapkajući, ostavljajući delove sa originalnom bojom. Ponoviti postupak sa ostalim bojama i ostaviti jaja da se prohlade.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: