Flag

Chocolat de Coco

1 Porcija
Jednostavno
40
Prefinjen čokoladni desert sa likerom.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
50 mlmleka hladnog
200 gslatke pavlake za kuvanje
1 pakovanjeDr. Oetker Čokoladnog musa
100 mllikera od kokosa
30 gkokosovog brašna
malokakao praha
1

Piprema

Sipajte mleko i slatku pavlaku u posudu za mućenje, ispranu vrelom vodom. Dodajte prašak za krem i kratko mutite mikserom najmanjom brzinom. Potom mutite sve još 3 min. najvećom brzinom. Dodajte po 2 kašike likera i kokosovog brašna. Sipajte mus u plitku posudu i ostavite da odstoji u frižideru najmanje 1 sat. Pomoću kašike za sladoled, ili obične kašike, vadite njoke. Njoke dekorativno aranžirajte sa preostalim kokosovim brašnom na tanjirima posutim kakao prahom. Preostali mus sipajte u mericu i umešajte miskerom preostali liker. Poslužite uz mus kao sos.