Bojenje jaja šlag kremom

Veoma dekorativna jaja koja će oduševiti sve prisutne!

8 jaja

Jednostavno 120 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Bojenje jaja šlag kremom

Sastojci:

8 jaja (prethodno izbelelih )
100 g Dr. Oetker Šlag krem sa ukusom slatke pavlake
200 ml mleka
1 kesica Dr. Oetker Carmin crvena boja za jaja
1 kesica Dr. Oetker Carmin plava boja za jaja

Priprema

Priprema

1

Prvo izbelite jaja radi boljeg efekta.
Pomešati 500 ml ključale vode sa 500 ml alkoholnog sirćeta i ubaciti jaja unutra, da budu uronjena sa svih strana. Ostaviti jaja potopljena do 1 h, pa ih krpom prebrisati kako bi se uklonio površinski sloj. Ovu smesu možete koristiti i za sledeću turu jaja, zavisno od veličine posude u koju stavljate jaja, po turi možete izbeleti do 15 jaja. Dobro ih osušiti pre farbanja.

2

Dobro umutiti šlag krem i staviti ga u tepsiju u debelom sloju pa naizmenično pokapati sa Carmin crvenom i plavom bojom za jaja i pomešati čačkalicom tako da dobijete preplitanje boja. Ova količina dovoljna je za 8 jaja. Jaja ubacite na jednaku udaljenost u penu pa ih spatulom prekriti sa svih strana kremom sa bojom. Ostaviti ih u šlag kremu do 60 min pa ih isprati vodom i osušiti.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: