Flag

Blondies sa lešnikom

1 Porcija
Srednje teško
35
Oduševite svoje najdraže - servirajte im ovaj kolač i gledajte osmehe na njihovim licima!
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
2 komadajaja
100 mlulja
50 mlvode
1 pakovanjeDr. Oetker Blondies
1 kesicaDr. Oetker Krem puding sa ukusom vanile
300 mlmleka
1 kesicaDr. Oetker Kremfixa
2 kašika/ebelog krema
2 kašika/elešnika pečenih, mlevenih
Za dekoraciju
šaka celih lešnika
nekolikomalina
Picture - Dr. Oetker Krem puding sa ukusom vanile
Picture - Dr. Oetker Kremfixa
1

Pomešati žicom jaja, ulje i vodu i smešu za pripremu Blondies kolača. Mešati smesu žicom nekoliko minuta.

2

Izliti smesu u pleh (prečnika 24cm) obložen pek papirom. Peći u rerni zagrejanoj na  170 stepeni, 30 minuta.

3

Umutiti krem puding sa mlekom i kremfiksom, pa dodati krem od lešnika i seckane lešnike.

4

Na ohlađen kolač naneti krem u jednom sloju, istiskujući iz dresir kese koja je isečena na vrhu.

5

Dekorisati lešnicima i malinama.