O Dr. Oetker

Porodično preduzeće sa međunarodnim angažovanjem

Dr. Oetker ima svoje sedište u Bilefeldu, Nemačka, i zapošljava oko 7.000 radnika u zemlji i inostranstvu. Tokom celokupnog razvoja preduzeća, osnovanog pre više od jednog veka, porodica Oetker je odlučno stavljala svoj pečat na poslovnu politiku.

Dr. Oetker je u nemačkoj prehrambenoj industriji zastupljen sa ca. 350 različitih proizvoda i u skoro svim asortimanima je vodeći na tržištu. Ankete nezavisnih instituta pokazuju da je brend Dr. Oetker za potrošače u Nemačkoj najpoznatiji, najomiljeniji i najčešće korišćeni brend u oblasti namirnica.

Dr. Oetker je u Srbiji zastupljen sa preko 100 proizvoda, a neprestano se radi i na daljim inovacijama i uvođenju novih proizvoda.

Poslovne aktivnosti su sve više internacionalno orijentisane: Dr. Oetker d.o.o. predstavlja krov brojnih proizvodnih i prodajnih preduzeća, koja posluju u 35 zemalja i koja proizvode oko 3.500 različitih proizvoda. Pored Nemačke, preduzeća se nalaze pre svega u Zapadnoj i Istočnoj Evropi, ali i u Kanadi i Brazilu.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: