Compliance organizacija

Kao rezultat stabilnog međunarodnog rasta kompanije i sve većih zakonskih zahteva, došlo je do rasta važnosti teme Compliance. Posledično, sistem Compliance menadžmenta je razvijen za celu Oetker grupu.

 

Unutar okvira ovog sistema, uspostavljena je Compliance organizacija čiji Compliance predstavnici su dostupni kao neutralne i nezavisne kontakt osobe u slučaju compliance problema.

Ukoliko postoji indikacija (potencijalnog) prekršaja prava u vezi sa Dr. Oetker-om, imate mogućnost da nam pošaljete ( potpuno anonimno ) poruku preko Compliance Hotline sistema Oetker grupe:

> Slanje anonimne poruke


Alternativno postoji mogućnost slanja e-maila Compliance organizaciji naše Kompanije.


Kontakt:
compliance@oetker.de


Ukoliko želite da kontaktirate Oetker grupu vezano za problem, molimo vas da pogledate:
compliance@oetker-group.com

 

Pažljivo ćemo proučiti prijavu, i ako je neophodno, preduzeti odgovarajuće mere.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: