Compliance

Sektor za usaglašenost / Sistem za uzbunjivanje

Etičko i zakonito postupanje ima najviši nivo prioriteta u svim poslovnim aktivnostima Oetker Grupe i u njenim odnosima sa svim poslovnim partnerima i klijentima. Zbog međunarodnog rasta Oetker Grupe koji uzima maha i sve strožih pravnih zahteva, tema Usaglašenosti sve više dobija na značaju. Iz tog razloga je razvijen Sistem za upravljanje usaglašenošću na nivou celokupne Oetker Grupe.

U okviru ovog sistema uspostavljen je Sektor za usaglašenost čiji Službenici za usaglašenost stoje na raspolaganju kao neutralne i nezavisne kontakt osobe za sva pitanja koja se tiču pitanja Usaglašenosti.

Osim toga, Oetker Grupa je uspostavila postupak uzbunjivanja koji pojedincima, kompanijama i drugim organizacijama omogućava da prijave kršenja važećih zakona (npr. mito, prevare, kršenja ljudskih prava i prava o zaštiti životne sredine), internih smernica Oetker Grupe (npr. Kodeksa ponašanja) ili Kodeksa ponašanja za dobavljače Oetker Grupe, kao i da prijave zabrinutost u pogledu potencijalnih ili stvarnih kršenja ovih propisa.

Ako imate bilo kakve informacije o potencijalnim kršenjima zakona na strani kompanije iz Oetker Grupe, na raspolaganju su vam različite opcije za dostavljanje takvih informacija, uz mogućnost potpuno anonimnog prijavljivanja preko našeg Dežurnog telefonskog sistema za usaglašenost.

Na raspolaganju su vam sledeći kanali za prijavljivanje:

 • Dežurni telefonski sistem za usaglašenost Oetker Grupe – anonimno dostavljanje poruka

  https://coho.oetker-group.com
   
 • Podnošenje prijave Sektoru za usaglašenost Oetker Grupe putem e-pošte

  mailto:compliance@oetker-group.com
   
 • Podnošenje prijave putem pošte

  Dr. August Oetker KG
  Corporate Compliance Committee
  Lutterstraße 14
  33617 Bielefeld
  Germany (Nemačka)
   
 • Podnošenje prijave telefonom putem (besplatnog) telefonskog servisa koji koristi glasovne poruke
   
 • Podnošenje prijave od strane zaposlenih Oetker Grupe rukovodstvu, supervizoru, Službeniku za usaglašenost (Grupe) ili drugoj kontakt osobi relevantnog povezanog društva (npr. tokom razgovora licem u lice).


Pažljivo ćemo ispitati situaciju i preduzeti neophodne mere.

U našem pravilniku o radu, definisali smo interne odgovornosti i postupanje sa nagoveštajima i pritužbama.

 

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: