Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Compliance organizacija

Kao rezultat stabilnog međunarodnog rasta kompanije i sve većih zakonskih zahteva, došlo je do rasta važnosti teme Compliance. Posledično, sistem Compliance menadžmenta je razvijen za celu Oetker grupu.

 

Unutar okvira ovog sistema, uspostavljena je Compliance organizacija čiji Compliance predstavnici su dostupni kao neutralne i nezavisne kontakt osobe u slučaju compliance problema.

Ukoliko postoji indikacija (potencijalnog) prekršaja prava u vezi sa Dr. Oetker-om, imate mogućnost da nam pošaljete ( potpuno anonimno ) poruku preko Compliance Hotline sistema Oetker grupe:

> Slanje anonimne poruke


Alternativno postoji mogućnost slanja e-maila Compliance organizaciji naše Kompanije.


Kontakt:
compliance@oetker.de


Ukoliko želite da kontaktirate Oetker grupu vezano za problem, molimo vas da pogledate:
compliance@oetker-group.com

 

Pažljivo ćemo proučiti prijavu, i ako je neophodno, preduzeti odgovarajuće mere.