Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Želatin mleveni beli Professional

Verujte našim sastojcima i kvalitetu, i vaši gosti će verovati vašim receptima i uživati u ukusima koje nudite na meniju! Novo i praktično Dr. Oetker Želatin mleveni beli Professional pakovanje od 500 g za HoReCa namenu odgovara na sve vaše potrebe i potrebe vaših gostiju, i olakšava pripremu neodoljivih kremastih torti i kolača, kremova, želea i najslađih zamisli koje vam padnu na pamet. Savršen izbor za najukusnije čizkejkove, novo Professional pakovanje je prava pomoć za vaš hotel, restoran ili poslastičarnicu!

 

 

1

Priprema sa 500 ml tečnosti:

10 g želatina pomešati sa 4 kašike hladne vode.

Nakon 10 minuta dodati u posudu sa preostalom vodom.

Zagrevati (ne kuvati) neprestano mešajući, dok se želatin ne rastopi.

2

Napomena:

Želatin ne uspeva sa svežim ananasom, kivijem, papajom i smokvom.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Želatin mleveni beli Professional

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.431 kJ
337 kcal
Masti 0 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljeni hidrati 0,2 g
od kojih šećeri 0,2 g
Proteini 84 g
So 0,25 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 500g