Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Vanilin šećer Professional

Nudimo vam svoje iskustvo i ime koje je sinonim za proveren kvalitet u svetu poslastičarstva. Sada Dr. Oetker stiže u pomoć u vidu novog velikog Professional pakovanja Vanilin šećera od 500 g, praktičnijeg i lakšeg za upotrebu, stvorenog za rukovanje potrebama velikog broja gostiju i kupaca. Ukoliko vodite hotel, restoran ili bilo koju HoReCa uslužnu delatnost – znajte da su uz naše proizvode sve vaše torte i kolači u sigurnim rukama!

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Vanilin šećer Professional

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.696 kJ
399 kcal
Masti 0,5 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljeni hidrati 98,7 g
od kojih šećeri 98,7 g
Proteini 0 g
So 0,7 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 500g