Baking Powder

Vanilin šećer Professional

Nudimo vam svoje iskustvo i ime koje je sinonim za proveren kvalitet u svetu poslastičarstva. Sada Dr. Oetker stiže u pomoć u vidu novog velikog Professional pakovanja Vanilin šećera od 500 g, praktičnijeg i lakšeg za upotrebu, stvorenog za rukovanje potrebama velikog broja gostiju i kupaca. Ukoliko vodite hotel, restoran ili bilo koju HoReCa uslužnu delatnost – znajte da su uz naše proizvode sve vaše torte i kolači u sigurnim rukama!

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Vanilin šećer Professional

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.696 kJ
399 kcal
Masti 0,5 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljeni hidrati 98,7 g
od kojih šećeri 98,7 g
Proteini 0 g
So 0,7 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 500g

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno

Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne