Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Puding sa ukusom vanile Professional

Najboljeg nikad dosta, a to je pogotovo tačno za voljeni Dr. Oetker Puding sa ukusom vanile koji sada stiže u velikom Professional pakovanju od 500 g! Kakav god kremasti užitak, tortu ili kolač da pripremate, posao će Vam postati umnogome olakšan i efikasniji, a gostima Vašeg hotela, restorana ili poslastičarnice neće promaći draž blagog i osvežavajućeg ukusa vanile po kojoj je Dr. Oetker Puding poznat! Probajte novo Professional pakovanje i neka se glas o vašoj slatkoj kreaciji nadaleko prenese!

 

 

Priprema:

1

U 500 ml mleka (1,5% m.m.) dodati 38 g praška za puding i 40 g šećera. Uz neprestano mešanje zagrevati do ključanja i kuvati oko 2 minuta.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Puding sa ukusom vanile Professional

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 380 kJ
90 kcal
Masti 1,3 g
od kojih zasićene masne kiseline 0,9 g
Ugljeni hidrati 17 g
od kojih šećeri 11 g
Proteini 2,5 g
So 0,03 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 500g