Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Prašak za pecivo Professional

Sastojci prave razliku, i zbog toga je Dr. Oetker uvek prvi izbor vlasnika hotela, restorana i poslastičarnica. Dr. Oetker Prašak za pecivo garantuje sigurnost uspevanja finog peciva već više od 100 godina i sada smo odlučili da taj neprevaziđeni kvalitet ponudimo i u novom Professional pakovanju od 500 g, kako biste mogli još lakše da odgovorite potrebama kupaca. I ukoliko pripremate hranu na veliko, važno je misliti i na najmanje detalje, a iznad svega je važno s pažnjom i posvećenošću starati se o zadovoljstvu gostiju.

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Prašak za pecivo Professional

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 376 kJ
88 kcal
Masti 0 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljeni hidrati 22 g
od kojih šećeri 0 g
Proteini 0,1 g
So 45,6 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 500g