Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Ovsene pahuljice tropsko voće

Dr. Oetker ovsene pahuljice sa komadićima tropskog voća su bez dodatog šećera, biljnog porekla tj. posne, bogate su vlaknima i predstavljaju prirodan izvor proteina. Sadrži min. 90% ovsenih pahuljica. Lako se kombinuju sa vodom, sokom, jogurtom i mlekom, pa možete brzo pripremiti svoj omiljeni obrok ili užinu. Ako ih pripremate sa vodom, sadrže manje od 200 kcal. Namenjene su svima koji vode računa o svom izgledu i izbalansiranoj ishrani, a imaju malo vremena za pripremu kvalitetnog i hranljivog obroka.

 

 

1

Način pripreme:

Sadržaj kesice sipati u odgovarajuću posudu, preliti sa 180 ml tečnosti (jogurt, mleko, sok, ključala voda), promešati i ostaviti da odstoji pre konzumiranja. Prilagoditi vreme potrebno da pahuljice nabubre, u zavisnosti da li pripremate obrok sa toplom ili hladnom tečnošću.

2

Savet više:

Po želji dodati komadiće jezgrastog voća, čokoladu u prahu ili druge dodatke po izboru.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Ovsene pahuljice tropsko voće

Prosečna nutritivna vrednost (1 porcija = 48 g)
100 g proizvoda porcija %*
Energija 1.553 kJ
368 kcal
739 kJ
175 kcal
9 %
9 %
Masti 6,7 g
3,2 g
5 %
od kojih zasićene masne kiseline 1,2 g
0,6 g
3 %
Ugljeni hidrati 59 g
28 g
11 %
od kojih šećeri 3,8 g
1,8 g
2 %
Vlakna 10 g
4,9 g
0
Proteini 13 g
6,2 g
12 %
So 0,05 g
0,03 g
0 %
*Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)

Više detalja o proizvodu

Količina: 48g