Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Ovsene pahuljice šumsko voće i brusnica

Dr. Oetker ovsene pahuljice sa mešavinom šumskog voća i brusnice su bez dodatog šećera, biljnog porekla tj. posne, bogate su vlaknima i predstavljaju prirodan izvor proteina. Sadrži min. 94% ovsenih pahuljica. Lako se kombinuju sa vodom, sokom, jogurtom i mlekom, pa možete brzo pripremiti svoj omiljeni obrok ili užinu. Ako ih pripremate sa vodom, sadrže manje od 200 kcal. Namenjene su svima koji vode računa o svom izgledu i izbalansiranoj ishrani, a imaju malo vremena za pripremu kvalitetnog i hranljivog obroka.

 

 

1

Način pripreme:

Sadržaj kesice sipati u odgovarajuću posudu, preliti sa 180 ml tečnosti (jogurt, mleko, sok, ključala voda), promešati i ostaviti da odstoji pre konzumiranja. Prilagoditi vreme potrebno da pahuljice nabubre, u zavisnosti da li pripremate obrok sa toplom ili hladnom tečnošću.

2

Savet više:

Po želji dodati komadiće jezgrastog voća, čokoladu u prahu ili druge dodatke po izboru.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Ovsene pahuljice šumsko voće i brusnica

Prosečna nutritivna vrednost (1 porcija = 48 g)
100 g proizvoda porcija %*
Energija 1.553 kJ
368 kcal
739 kJ
175 kcal
9 %
9 %
Masti 6,7 g
3,2 g
5 %
od kojih zasićene masne kiseline 1,2 g
0,6 g
3 %
Ugljeni hidrati 59 g
28 g
11 %
od kojih šećeri 3,8 g
1,8 g
2 %
Vlakna 10 g
4,9 g
0
Proteini 13 g
6,2 g
12 %
So 0,02 g
0,01 g
0 %
*Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)

Više detalja o proizvodu

Količina: 48g