Vitalis hrskavi musli sa miksom koštunjavog voća

U musliju Vitalis krispi plus Miks koštunjavog voće spajaju se zlatno-smeđe, hrskave pahuljice sa posebno odabranim koštunjavim voćem u savršen hrskavi doživljaj!

Vaš Plus u ukusu u Vitalis krispi plus musliju: posebno ukusan: sa bademom, indijskim orahom, lešnikom i pekan orahom.

Ovaj proizvod sadrži magnezijum koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Pokrenite dan sa ovim muslijem u sklopu ishrane koja sadrži magnezijum, uz istovremeno pridržavanje raznovrsne i uravnotežene ishrane i vođenje zdravog načina života.

Vitalis – užitak koji prija!

Kupite proizvod online:
Vitalis hrskavi musli sa miksom koštunjavog voća (1 Recepti)

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Vitalis hrskavi musli sa miksom koštunjavog voća

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda %*
Energija 2051 kJ
490 kcal
24 %
25 %
Masti 23 g
33 %
od kojih zasićene masne kiseline 2.60 g
13 %
Ugljeni hidrati 55 g
21 %
od kojih šećeri 19 g
21 %
Vlakna 6.90 g

Proteini 11 g
22 %
So 0.54 g
9 %
Magnezijum 86.50 mg
23 % **
*Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)
**Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (375mg).

Više detalja o proizvodu

Količina : 450 g

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: