Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Rozen kore

Dr. Oetker Rozen kore su posne i već spremne za filovanje. Dovoljno je samo da izaberete recept za pripremu omiljenog klasika. Opredelite se za fil od oraha, punog ukusa i bogate teksture ili jednostavno posetite sekciju Naši recepti na Dr. Oetker sajtu, gde ćete naći ideje za različite filove. U trenutku spojite decenije iskustva i moderan način pripreme.

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Rozen kore

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.637 kJ
388 kcal
Masti 8,9 g
od kojih zasićene masne kiseline 4 g
Ugljeni hidrati 68 g
od kojih šećeri 23 g
Proteini 7,9 g
So 0,37 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 430g