Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Mleveni keks za torte i kolače

Sada imate priliku da brzo i lako pripremite omiljene poslastice. Dovoljno je da Dr. Oetker Mlevenom keksu pridružite omiljeni drugi proizvod i ukusna poslastica je zagarantovana – počev od klasičnih kuglica sa lešnicima, palačinki i rolata sa pudingom, pa do šejka u čaši ili brzih keks torti sa šlag kremom. Nadamo se da ćete i Vi napraviti novu, omiljenu poslasticu sa Dr. Oetker Mlevenim keksom, za koju će Vam svi tražiti recept.

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Mleveni keks za torte i kolače

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.730 kJ
410 kcal
Masti 8,2 g
od kojih zasićene masne kiseline 3,9 g
Ugljeni hidrati 72 g
od kojih šećeri 21 g
Proteini 8,5 g
So 0,91 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 300g