Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Dobar recept zlata vredi

Zadovoljstvo nam je da sa Vama podelimo nekoliko novih recepata kreiranih u čuvenoj Dr.Oetker probnoj kuhinji. Tajna naših savršenih poslastica je u dodacima za kolače koji garantuju da će svaki kolač uspeti.

Sve je počelo davne 1891. godine u Bilefeldu, u Nemačkoj, kada je mladi apotekar Dr. August Oetker u zadnjoj sobi apoteke, istraživao i razvio prvi Prašak za pecivo. Kao sin pekara imao je ogromno interesovanje za pripremanje kolača. Zahvaljujući tačnim srazmerama mešavine i kvalitetu korišćenih sirovina, Dr. Oetker više od 120 godina pomaže domaćicama da zablistaju sa svojim kuhinjskim remek delima.

Upravo zbog duge i potvrđene tradicije kvaliteta, Dr. Oetker je i danas pravi izbor, jer Vaše omiljene poslastice čini nezaboravnim.

Srdačno,

Vaš Dr. Oetker
 

Preuzmite knjižicu

Ovde možete preuzeti knjižicu recepata kao pdf fajl.