Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Recepti za sve generacije

Kada leto pokuca na vrata, vreme je za pripremanje savršenih zimnica kako bismo tokom cele godine uživali u ukusnoj i zdravoj trpezi. Izbor voća i povrća tada je još veći, a čitav niz njihovih boja i ukusa učiniće najfinije recepte, prosto neodoljivim.

Dr.Oetker Vam pomaže da se odlučite za one najkreativnije, koje će cela porodica voleti i čiji će vam mirisi i ukusi izmamiti osmeh na lice. Pripremili smo Vam neodoljive recepte za džemove, marmelade, salate i druge specijalitete koje ćete lako spremiti uz pomoć Dr. Oetker Džemfix-a i Pikant fix-a.

Želimo Vam da uživate u spremanju novih obroka i našoj knjižici recepata koju smo sa pažnjom kreirali za Vas.

Prijatno!

Vaš, Dr.Oetker

Preuzmite knjižicu

Ovde možete preuzeti knjižicu recepata kao pdf fajl.