Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u kompaniji Dr. Oetker

Poslodavac po Vašem ukusu

„Kvalitet je najbolji recept“ – to ne važi samo za naše proizvode koji obraduju naše klijente u mnogim zemljama sveta, već posebno i za naše ophođenje sa našim saradnicima. Jer naš međunarodni uspeh omogućavaju ljudi koji zajedno sa nama razvijaju uvek nova rešenja za naše klijente, koji postižu rezultate i održivo dejstvuju. Po tome je naš posao sličan dobrom jelu koje može uspeti samo uz najbolje sastojke i potrebnu pažnju.

Preko 9.500 saradnika širom sveta unose svoj  Know-how, svoje ideje i svoj angažman u naše preduzeće. Postanite jedan od njih! Otkrijte koje Vam mogućnosti nudimo za Vaš razvoj i za Vašu individualnu karijeru. Osetite našu posebnu atmosferu u kojoj ćete moći, zajedno sa kompetentnim kolegama, da preuzmete odgovornost, da koristite slobodu i da ostvarite ideje i prepoznajte šta znači kreirati budućnost uz kvalitet. Jer uprkos sveprisutnom međunarodnom raspoloženju  ili upravo zbog njega mi smo ostali ono što jesmo od našeg osnivanja 1891. godine   – porodično preduzeće koje polaže na kvalitet.

Otkrijte Vaš lični recept za karijeru kod firme  Dr. Oetker. Radujemo se susretu sa Vama!