Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u kompaniji Dr. Oetker

Poslodavac po Vašem ukusu

„Kvalitet je najbolji recept“ – to ne važi samo za naše proizvode koji obraduju naše klijente u mnogim zemljama sveta, već posebno i za naše ophođenje sa našim saradnicima. Jer naš međunarodni uspeh omogućavaju ljudi koji zajedno sa nama razvijaju uvek nova rešenja za naše klijente, koji postižu rezultate i održivo dejstvuju. Po tome je naš posao sličan dobrom jelu koje može uspeti samo uz najbolje sastojke i potrebnu pažnju.

Preko 9.500 saradnika širom sveta unose svoj  Know-how, svoje ideje i svoj angažman u naše preduzeće. Postanite jedan od njih! Otkrijte koje Vam mogućnosti nudimo za Vaš razvoj i za Vašu individualnu karijeru. Osetite našu posebnu atmosferu u kojoj ćete moći, zajedno sa kompetentnim kolegama, da preuzmete odgovornost, da koristite slobodu i da ostvarite ideje i prepoznajte šta znači kreirati budućnost uz kvalitet. Jer uprkos sveprisutnom međunarodnom raspoloženju  ili upravo zbog njega mi smo ostali ono što jesmo od našeg osnivanja 1891. godine   – porodično preduzeće koje polaže na kvalitet.

Otkrijte Vaš lični recept za karijeru kod firme  Dr. Oetker. Radujemo se susretu sa Vama!

 
Dr. Oetker među najboljim poslodavcima širom sveta i u 2021. godini! Saznajte više!

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: