Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Pizza party trikovi

Planirate rođendansku proslavu ili zabavu sa svojim prijateljima, a još uvek ne znate koje jelo biste brzo pripremili i poslužili? Šta mislite o pizzi?

Priprema pizze može biti izuzetno zanimljiva! Uz naše trikove za pripremu i posluženje pizze, vaša sledeća žurka će svakako biti događaj koji će se dugo pamtiti!

Pizza rolnice

Pizza rolnice

Vreme pripreme: 10 minuta

Za 16 rolnica:

Sastojci:

2 Dr. Oetker Ristorante Salami pice

 

Priprema:

  1. Izvadite pice iz ambalaže i najlona, pa ih ostavite da se odmrznu oko 60 minuta.
  2. Zagrejte rernu (gornji i donji grejač: 225°C/sa uključenim ventilatorom: 200°C). Čvrsto urolajte pice i pričvrstite ih koristeći 16 koktel-štapića na ravnomernim razmacima. Nožem isecite rolnice.
  3. Poređajte rolnice pice na tepsiju za pečenje obloženu papirom za pečenje i pecite na srednjoj polici u rerni oko 12 minuta dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Nakon pečenja, izvadite koktel-štapiće i poslužite.

 

Savet:
Začinite rolnice tako što ćete ih poslužiti s uljem sa belim lukom i čili-papričicama za aromatično iskustvo.

Pizza Kesadilja

Pizza Kesadilja

Vreme pripreme: 15 minuta

Za 2 porcije:

Sastojci:

2 Dr. Oetker Ristorante Speciale pice
1 crveni luk
1 paradajz
150 g pečuraka
2 kašike suncokretovog ulja 
100 g gaude, narendane

 

Priprema:

  1. Izvadite pice iz ambalaže i najlona, pa ih ostavite da se odmrznu oko 60 minuta.
  2. Zagrejte rernu (gornji i donji grejač: 225°C/sa uključenim ventilatorom: 200°C). Oljuštite crveni luk i isecite ga na kolutove. Operite, osušite i iseckajte paradajz. Očistite i sitno iseckajte pečurke. Zagrejte malo ulja u tiganju i propržite pečurke 2 minuta
  3. Rasporedite sastojke preko odmrznutih pica, presavijte ih, nežno pritisnite i pecite na srednjoj polici u rerni oko 12 minuta.

 

Savet:
Za dašak svežine, poslužite sa gvakamole sosom.