U prostorijama Mokrogorske škole menadžmenta, u periodu od 25. do 29. jula 2022. godine, realizovana je obuka mladih iż SOS Dečijih sela Srbija na temu neformalnog obrazovanja i profesionalnog usmeravanja.

Ova petodnevna letnja škola organizovana je u okviru Dr. Oetker Srbija projekta ,,Kreiramo ukus doma”, a celokupan program je podržan od strane profesionalnih predavača iz Mokrogorske škole menadžmenta, kao i od strane Dr. Oetker Svrha tima.  

Mladi iz SOS Dečijih sela Srbija imali su priliku da prisustvuju brojnim predavanjima na temu pronalaska prve prakse i posla, pisanja CV-a, poslovne komunikacije, kao i zanimljivim radionicama simulacije razgovora za posao, timske izrade studije slučaja i timske prezentacije studije slučaja. Po završetku aktivnosti, svi polaznici dobili su sertifikat od strane škole o uspešno završenoj obuci.

U slobodno vreme, sa mladima smo obilazili idiličnu prirodu Mokre gore i krstarili zelenom lepoticom, Drinom.
Nadamo se da će ovo korisno iskustvo pomoći mladima da se profesionalno orijentišu i krenu u uspešan put građenja vlastitih karijera.

Pridružite nam se i Vi!
Kupovinom Dr. Oetker Palente podržavate i pomažete obrazovanje dece iz SOS Dečijih sela Srbija.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: