Dr. Oetker Srbija ja društveno odgovorna kompanija, koja nastoji da svojim poslovanjem i aktivnostima pruži doprinos i široj društvenoj zajednici, uključujući tu, pre svega, osetljive kategorije lica, poput dece bez roditeljskog staranja.

SOS Dečija sela Srbija je fondacija čiji je osnovni cilj  da obezbedi specijalizovanu brigu i podršku za decu bez roditeljskog staranja, kao i porodice koje nisu u stanju da brinu o deci, kroz uspostavljanje i vođenje programa koji pružaju dugoročnu brigu porodičnog tipa i programe podrške mladima bez roditeljskog staranja, u procesu pripreme za samostalan život.

Između nas iz kompanije Dr. Oetker Srbija i fondacije SOS Dečija sela Srbija postoji dugoročna uspešna saradnja, koja se ogleda u mnogobrojnim aktivnostima koje smo zajedničkim snagama organizovali, poput „Sportskih subota“, „Velika trpeza velikog srca“, posete muzejima, bioskopima, zoo vrtu, ali i kroz brojne donacije koje je naša kompanija donirala SOS Dečijim selima u hrani i novcu.

 

Kreiramo ukus doma“ je inovativni projekat kompanije Dr. Oetker Srbija, čiji je cilj udruživanje građana i poslovnog sektora u svrhu poboljšanja kvaliteta života u SOS Dečijim selima Srbija. Projekat se sastoji iz više delova, koji bi bili usmereni na:

  • donacije od prodaje prehramebnih proizvoda iz asortimana Dr. Oetker Srbija, kako bi navedena sredstva donirali SOS Dečijim selima Srbija;
  • organizovanje zajedničkih aktivnosti zaposlenih u Dr. Oetker-u i dece smeštene u SOS Dečijim selima na redovnom mesečnom nivou;
  • podsticanje drugih kompanija da doniraju i uključe se u drugim društveno odgovornim aktivnostima sa SOS Dečijima selima Srbija.

 

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: