Četiri ideje za novogodišnju dekoraciju

Koristite istopljenu čokoladu za sve 4 dekoracije (nije nužno temperirana čokolada).

Čoko grančice

Napunite čašu vodom i stavite je u zamrzivač 20 min pre nego što krenete sa pripremom čoko grančica. Voda treba da bude ledeno hladna.


Istopljenu čokoladu sipajte u dresir kesu. Držite vrh dresir kese pod vodom i istisnite čokoladu u vodu. Ostavite formiranu grančicu pod vodom oko 10 sekundi, izvadite je i ostavite da se osuši 5 minuta pre nego što dekorišete kolače.

Čoko figurice

Istopite čokoladu i rasporedite je na komad papira za pečenje. Poravnajte nožem, tako da dobijete sloj podjednake debljine. Ostavite da se čokolada malo ohladi. Kad je čokolada čvrsta, ali nije sasvim hladna (proverite čokoladu jednim prstom da li je dovoljno tvrda, da ne ostavlja otiske prstiju), možete modlicama iseći figure koje želite da napravite. Dekorišite deserte.

Čoko jelkice

Istopite čokoladu i sipajte je u toping flašicu. Na komadu papira za pečenje istišćite istopljenu čokoladu iz toping flašice, oblikujući male jelkice. Ostavite da se ohlade, a potom dekorišite poslastice.

Mrežice sa pahuljom

Istopite najpre crnu čokoladu i sipajte je u dresir kesu. Na komadu papira za pečenje istišćite istopljenu crnu čokoladu iz dresir kese, oblikujući mrežice. Ostavite da se ohladi. Istopite belu čokoladu i sipajte je u dresir kesu. Zatim, preko ohlađenih crnih mrežica, istišćite istopljenu belu čokoladu iz dresir kese, oblikujući pahulje. Ostavite da se ohladi, a potom dekorišite kolače.
Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: