Ocenjivanje dobavljača

Radi izbegavanja gubitka kvaliteta ili rizika reputacije Dr. Oetker je uz sopstvene standarde kupovine razvio i sistem ocenjivanja dobavljača kako bi ocenio svoje dobavljače i istovremeno ih podržavao u svom daljem razvoju.

Zahtevni postupci provere

Zahtevnim postupcima provere obezbeđuje se kvalitet kupljenih sirovina i obraća se pažnja na pridržavanje ekoloških, bezbednosnih i društvenih standarda.

Pored kontinuirane ocene dobavljača metoda revizije dobavljača je važan instrument. Revizija je višestepeni proces i usleđuje prema međunarodnom jedinstvenom sistemu: najpre se održava samoocenjivanje dobavljača na osnovu anketa koje su specifične za branšu. One podvlače zahteve firme Dr. Oetker u oblastima - kvalitet, bezbednost, zdravlje, životna sredina, ljudska prava, uslovi rada kao i anti-korupcija. Dodatno i saradnici posećuju mesta proizvodnje. Uz intervjue sa učesnicima i na osnovu zajedničkog obilaska fabrike proverava se pridržavanje zahtevanih standarda i sistem upravljanja na licu mesta.

Zaključno sledi ocenjivanje revizije. Ako su dobavljači uspešno ocenjeni, slede redovne posete kod dobavljača. Ukoliko dobavljač ne ispunjava postavljene zahteve, izrađuje se plan mera i određuje se vremenski period u kom moraju da se izvrše ispravke. Na taj način se standardi uspostavljaju i kod dobavljača i obezbeđuje se pridržavanje standarda.

Ukoliko se pokaže da neki dobavljač ne sarađuje ili povređuje zakonske odredbe, firma Dr. Oetker započinje postupak upozorenja i blokira dobavljača. Poslednja konsekvenca jeste prekidanje poslovnih odnosa između preduzeća i dobavljača.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: