Obezbeđivanje kvaliteta

Obezbeđivanje kvaliteta kod firme Dr. Oetker ima nadređenu ulogu i usleđuje na svim nivoima ciklusa života proizvoda. Radi obezbeđivanja visokih standarda kvaliteta i sigurnosti Dr. Oetker proizvoda preduzimaju se mnogobrojne mere kako bi se prepoznali mogući rizici pri razvoju, proizvodnji, pakovanju i transportu kao i pri spremanju namirnica, kako bi se smanjile opasnosti i kako bi se obratila pažnja na ekologiju.

Kvalitet u svakoj fazi proizvodnje

Razmišljanja o bezbednosti i kvalitetu počinju već u prvoj fazi koncepta proizvoda i imaju odlučujuću ulogu u izboru i kontroli sirovina. U proizvodnji obezbeđivanje kvaliteta znači stalnu kontrolu standarda i striktno pridržavanje higijenskih propisa. U toku transporta mora se obezbediti da se roba ne ošteti i da je njeno poreklo uvek moguće jasno identifikovati. U kontaktu sa potrošačima se proverava u kojoj meri proizvodi i uputstva za pripremu zadovoljavaju njihove zahteve.

Obezbeđivanje kvaliteta sledi – prema Uredbi o higijeni namirnica – HACCP koncept (Hazard Analysis of Critical Control Point), koji analizira proces izrade u pogledu zdravstvenih opasnosti. Na tačno određenim kontrolnim tačkama odgovarajuće mere upravljanja obezbeđuju sigurnost i kvalitet proizvoda.

Standardi koje garantuju obezbeđivanje kvaliteta se primenjuju na svim lokacijama firme Dr. Oetker. Redovno se sistem upravljanja bezbednošću hrane kontroliše od strane eksternih revizora i resertifikuje prema ISO 22000.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: