Dr. Oetker brend

Kvalitet je najbolji recept

Iz generacije u generaciju brend Dr. Oetker signalizira potrošačima: Dr. Oetker proizvodi su izvrsnog ukusa, najboljeg kvaliteta i uvek uspevaju. Ovaj brend spaja ove posebne osobine proizvoda i tako pomaže prilikom odlučivanja u kupovini. Ono što brend Dr. Oetker obećava to stalno i ispunjava. Očekivanja potrošača nikada nisu izneverena. Šta više, potrebama koje se stalno menjaju uvek se odgovara inovativnim proizvodima.

Ukus

Ukus

Brend znači: Ovi proizvodi imaju odličan ukus i vrlo dobro mirišu, jer proizvodi Dr. Oetker prave se isključivo od visokokvalitetnih sirovina, a i potrošači ih testiraju pre puštanja u prodaju. Na taj način svaki Dr. Oetker proizvod predstavlja posebno uživanje.

 

Kvalitet i bezbednost proizvoda

Kvalitet i bezbednost proizvoda

Dr. Oetker proizvodi ne nude samo poseban doživljaj u pogledu ukusa, već i vrlo visok standard kvaliteta i bezbednosti. Sirovine koje potiču isključivo od proverenih dobavljača moraju da zadovolje precizne zahteve i da prođu stroge kontrole kvaliteta kako bi kod Dr. Oetker-a bile primenjene. Ceo proizvodni proces se stalno dodatno proverava u pogledu poštovanja standarda kvaliteta, a vezano za bezbednost proizvoda, ukus i sigurno uspevanje.

 

Recepti i informacije

Recepti i informacije

Dr. Oetker je kompetentan partner kome se potrošači mogu obratiti. Vama se pruža mogućnost da putem telefona, e-mail-a/interneta ili pošte stupite u kontakt sa Dr. Oetker-om i da od iskusnog stručnog osoblja dobijete informacije. Kuvari, kao i knjižice sa receptima Dr. Oetker pružaju nove ideje i uputstva stručnjaka.

Sigurno uspevanje

Sigurno uspevanje

Dr. Oetker proizvode i recepte može svako da pripremi, čak iako nema nikakva prethodna znanja o kuvanju ili pečenju. Proizvodi Dr. Oetker koji štede vreme i napor uvek sigurno uspevaju. Već više od 100 godina Dr. Oekter ogledna kuhinja garantuje sigurno uspevanje i ukus proizvoda, jer se ovde proizvodi proveravaju u uobičajenim domaćim uslovima, sastavljaju se uputstva za pripremu i razvijaju se recepti.

Inovacije

Inovacije

Dr. Oetker novo razvijenim proizvodima stalno prati promenljive potrebe potrošača. Preko investicija u istraživanje i razvoj Dr. Oetker uvek može da nudi aktuelne proizvode, koji odgovaraju potrebama vremena. Intenzivne mere komunikacije obaveštavaju o ovim inovacijama.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: