Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Dr. Oetker brend

Kvalitet je najbolji recept

Iz generacije u generaciju brend Dr. Oetker signalizira potrošačima: Dr. Oetker proizvodi su izvrsnog ukusa, najboljeg kvaliteta i uvek uspevaju. Ovaj brend spaja ove posebne osobine proizvoda i tako pomaže prilikom odlučivanja u kupovini. Ono što brend Dr. Oetker obećava to stalno i ispunjava. Očekivanja potrošača nikada nisu izneverena. Šta više, potrebama koje se stalno menjaju uvek se odgovara inovativnim proizvodima.

Ukus

Ukus

Brend znači: Ovi proizvodi imaju odličan ukus i vrlo dobro mirišu, jer proizvodi Dr. Oetker prave se isključivo od visokokvalitetnih sirovina, a i potrošači ih testiraju pre puštanja u prodaju. Na taj način svaki Dr. Oetker proizvod predstavlja posebno uživanje.

 

Kvalitet i bezbednost proizvoda

Kvalitet i bezbednost proizvoda

Dr. Oetker proizvodi ne nude samo poseban doživljaj u pogledu ukusa, već i vrlo visok standard kvaliteta i bezbednosti. Sirovine koje potiču isključivo od proverenih dobavljača moraju da zadovolje precizne zahteve i da prođu stroge kontrole kvaliteta kako bi kod Dr. Oetker-a bile primenjene. Ceo proizvodni proces se stalno dodatno proverava u pogledu poštovanja standarda kvaliteta, a vezano za bezbednost proizvoda, ukus i sigurno uspevanje.

 

Recepti i informacije

Recepti i informacije

Dr. Oetker je kompetentan partner kome se potrošači mogu obratiti. Vama se pruža mogućnost da putem telefona, e-mail-a/interneta ili pošte stupite u kontakt sa Dr. Oetker-om i da od iskusnog stručnog osoblja dobijete informacije. Kuvari, kao i knjižice sa receptima Dr. Oetker pružaju nove ideje i uputstva stručnjaka.

Sigurno uspevanje

Sigurno uspevanje

Dr. Oetker proizvode i recepte može svako da pripremi, čak iako nema nikakva prethodna znanja o kuvanju ili pečenju. Proizvodi Dr. Oetker koji štede vreme i napor uvek sigurno uspevaju. Već više od 100 godina Dr. Oekter ogledna kuhinja garantuje sigurno uspevanje i ukus proizvoda, jer se ovde proizvodi proveravaju u uobičajenim domaćim uslovima, sastavljaju se uputstva za pripremu i razvijaju se recepti.

Inovacije

Inovacije

Dr. Oetker novo razvijenim proizvodima stalno prati promenljive potrebe potrošača. Preko investicija u istraživanje i razvoj Dr. Oetker uvek može da nudi aktuelne proizvode, koji odgovaraju potrebama vremena. Intenzivne mere komunikacije obaveštavaju o ovim inovacijama.