Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Gustin Professional

Kvalitet dokazan poverenjem odlika je Dr. Oetker Gustina koji je od sada dostupan u velikom Professional pakovanju od 500 g. Čist kukuruzni skrob koji služi vezivanju čorbi i soseva i davanju fine teksture kolačima, tortama i keksu, sada dolazi u pakovanju praktičnom za upotrebu i pogodnom za sve HoReCa objekte koji rade na veliko. Probajte Dr. Oetker Gustin u novom Professional pakovanju i još lakše pripremajte omiljene specijalitete, na radost svojih kupaca!

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Gustin Professional

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.455 kJ
342 kcal
Masti 0,1 g
od kojih zasićene masne kiseline 0,1 g
Ugljeni hidrati 85 g
od kojih šećeri 0 g
Proteini 0,4 g
So 0 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 500g