Baking Powder

Gustin Professional

Kvalitet dokazan poverenjem odlika je Dr. Oetker Gustina koji je od sada dostupan u velikom Professional pakovanju od 500 g. Čist kukuruzni skrob koji služi vezivanju čorbi i soseva i davanju fine teksture kolačima, tortama i keksu, sada dolazi u pakovanju praktičnom za upotrebu i pogodnom za sve HoReCa objekte koji rade na veliko. Probajte Dr. Oetker Gustin u novom Professional pakovanju i još lakše pripremajte omiljene specijalitete, na radost svojih kupaca!

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Gustin Professional

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.455 kJ
342 kcal
Masti 0,1 g
od kojih zasićene masne kiseline 0,1 g
Ugljeni hidrati 85 g
od kojih šećeri 0 g
Proteini 0,4 g
So 0 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 500g

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno

Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne