Vitalis čoko nugat

U musliju Vitalis čoko nugat spajaju se pahuljice od celog zrna ovsa sa mlečnom čokoladom i mlevenim lešnicima.

Dostupan u pakovanju od čak 500 grama, Dr. Oetker Vitalis musli čoko nugat predstavlja hranljiv obrok i pravu dozu energije za svakodnevne obaveze. Nepogrešiv izbor kada želite vrhunski kvalitet i užitak!

Ovaj proizvod sadrži magnezijum koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Pokrenite dan sa ovim muslijem u sklopu ishrane koja sadrži magnezijum, uz istovremeno pridržavanje raznovrsne i uravnotežene ishrane i vođenje zdravog načina života.

Vitalis – užitak koji prija!

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Vitalis čoko nugat

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda %*
Energija 1989 kJ
474 kcal
24 %
24 %
Masti 19 g
27 %
od kojih zasićene masne kiseline 3.70 g
19 %
Ugljeni hidrati 61 g
23 %
od kojih šećeri 23 g
26 %
Vlakna 7.20 g

Proteini 9.70 g
19 %
So 0.19 g
3 %
Magnezijum 72.50 mg
19 % **
*Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)
**Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (375mg).

Više detalja o proizvodu

Količina : 500 g

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: