Gustin

Gustin

Od 1898. godine Dr. Oetker Gustin klasični jestivi skrob je proizvod koji se dokazao u kuvanju i pripremanju kolača. Po sastavu je čist kukuruzni skrob. Mogućnosti upotrebe su mnogostrane: za vezivanje čorbi i soseva ili za finiju strukturu kolača, torti i keksa. Doziranje se upravlja prema individualnom receptu. Konkretnije informacije i savete vezane za doziranje možete pronaći na ambalaži.

Priprema Gustin

Osnovna priprema za testo:
Jednostavno zamenite 1/3 u receptu navedene količine brašna sa Gustinom. Pecivo time dobija posebno finu strukturu.

Osnovna priprema za vezivanje tečnosti:
Odmerite odgovarajuću količinu Gustina, pomešajte sa odgovarajućom hladnom tečnošću i mešajte dok ne dobijete glatku smesu bez grudvica. Preostalu tečnost zagrejte i mešajte metlicom dodajući rastvoreni Gustin. Ostavite sve zajedno da provri.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Gustin

Jedna porcija sadrži: 100g gustina
Po porciji gotovog proizvoda
Energetska vrednost 1470kJ
346kcal
Proteini 0.4g
Ugljeni hidrati 85.9g
Masti 0.1g

Više detalja o proizvodu

Količina: 200g

 Proizvodi
Napravite ukusne poslastice uz pomoć:
Praška za pecivo Kvasca Vanilin šećera