Gustin

Gustin

Od 1898. godine Dr. Oetker Gustin klasični jestivi skrob je proizvod koji se dokazao u kuvanju i pripremanju kolača. Gustin je čist kukuruzni skrob i ne potiče od genetski modifikovanog skroba. Dobro se podnosi i stoga je podesan i za laganu, uravnoteženu ishranu. Dr. Oetker Gustin ne sadrži gluten. Mogućnosti upotrebe su mnogostrane: Za vezivanje čorbi i soseva ili za finiju strukturu kolača, torti i keksa. Dr. Oetker Gustin se umeša u vruće jelo i kratko se prokuva ili se umeša sa brašnom prilikom pripremanja kolača i potom peče. Doziranje se upravlja prema individualnom receptu. Konkretnije informacije i savete vezane za doziranje možete pronaći na ambalaži.

Alergeni

Ovaj proizvod ne sadrži obavezno po zakonu označavanje sastojaka koji mogu da izazovu alergijske reakcije i druge intolerancije.

Obavezno označavanje sastojaka u skladu sa zakonom:
žitarice koje sadrže gluten, odnosno pšenica, raž, ječam, ovas, pir, kamut i njihovi hibridi, rakovi, jaja, riba, kikiriki, soja, mleko i mlečni proizvodi, uključujući i mlečni šećer (laktoza), koštunjavo voće odnosno badem, lešnik, orah, indijski orah, pekan orah, brazilski orah, pistaći, australijski Kvinslend orah, celer, senf, susam, sumpor-dioksid u koncentraciji većoj od 10 mg/kg ili 10 mg/l, lupin, školjke i proizvodi od njih.

Na pakovanjima naših proizvoda, alergeni su u listi sastojaka označeni podebljanim velikim slovima, kako bi se prepoznali na prvi pogled.

Informacije i nutritivne vrednosti Gustin

Jedna porcija sadrži: 100g gustina
Po porciji gotovog proizvoda
Energetska vrednost 1470kJ
346kcal
Proteini 0.4g
Ugljeni hidrati 85.9g
Masti 0.1g

Više detalja o proizvodu

Količina: 200g

 Proizvodi
Napravite ukusne poslastice uz pomoć:
Praška za pecivo Kvasca Vanilin šećera