Gustin

Gustin

Od 1898. godine Dr. Oetker Gustin klasični jestivi skrob je proizvod koji se dokazao u kuvanju i pripremanju kolača. Gustin je čist kukuruzni skrob i ne potiče od genetski modifikovanog skroba. Dobro se podnosi i stoga je podesan i za laganu, uravnoteženu ishranu. Dr. Oetker Gustin ne sadrži gluten. Mogućnosti upotrebe su mnogostrane: Za vezivanje čorbi i soseva ili za finiju strukturu kolača, torti i keksa. Dr. Oetker Gustin se umeša u vruće jelo i kratko se prokuva ili se umeša sa brašnom prilikom pripremanja kolača i potom peče. Doziranje se upravlja prema individualnom receptu. Konkretnije informacije i savete vezane za doziranje možete pronaći na ambalaži.

Alergeni

Ovaj proizvod ne sadrži obavezno po zakonu označavanje sastojaka koji mogu da izazovu alergijske reakcije i druge intolerancije.

Obavezno označavanje sastojaka u skladu sa zakonom:
žitarice koje sadrže gluten, odnosno pšenica, raž, ječam, ovas, pir, kamut i njihovi hibridi, rakovi, jaja, riba, kikiriki, soja, mleko i mlečni proizvodi, uključujući i mlečni šećer (laktoza), koštunjavo voće odnosno badem, lešnik, orah, indijski orah, pekan orah, brazilski orah, pistaći, australijski Kvinslend orah, celer, senf, susam, sumpor-dioksid u koncentraciji većoj od 10 mg/kg ili 10 mg/l, lupin, školjke i proizvodi od njih.

Informacije i nutritivne vrednosti Gustin

Jedna porcija sadrži: 100g gustina
Po porciji gotovog proizvoda
Energetska vrednost 1470kJ
346kcal
Proteini 0.4g
Ugljeni hidrati 85.9g
Masti 0.1g

Više detalja o proizvodu

Količina:200g

Dodaci za kolače
Dodaci za kolače
Otkrijte raznolikost Dr. Oetker proizvoda i dodataka iz naše kuhinje.

Proizvodi

Burbon vanilin šećer

Unesite prefinjenu aromu burbona u sve svoje kulinarske majstorije saznajte više

Filovi za tortu

Jednostavan i savršeno ukusan dodatak
Novo u Dr. Oetker-u

Knjižice recepata

Dobar recept zlata vredi

Obradujte Vašu porodicu provereno dobrim receptima! saznajte više

Proizvodi

Goveđi želatin

Probajte novi Dr. Oetker Goveđi želatin za učvršćivanje kremastih torti, kremova ili želea. saznajte više

Promocija

Leto u čaši

Uz POKLON šejker, od ovog neodoljivog napitka deli vas samo par minuta pripreme. Prepustite se i vi slatkom osveženju uz Dr. Oetker Milk Shake. saznajte više