Dodaci za kolače

Za ljubitelje kremastih poslastica!

Sve prave domaćice znaju da se tajna savršene poslastice krije u spektakularnom izgledu, ali i u bogatom i neodoljivom ukusu.

Izaberite jedan od tri ukusa Dr.Oetker Fila za tortu, vanilu, lešnik ili čokoladu i obradujte svoje najdraže omiljenim slatkišima. Filovi se spremaju za samo pet minuta, sa hladnim mlekom ili uz dodatak maslaca, a što je najvažnije, jedno pakovanje je dovoljno za celu tortu, kao i za razne vrste kolača.

Za kraj, pustite mašti na volju i svoju tortu krunišite ukusnom i laganom Dr.Oetker šlag penom. Ovaj dobro poznati proizvod koji se jednostavno priprema brzo će oplemeniti vaše torte, kolače, dezerte, voćne salate, kafu ili sladoled.

Neka vam unapređene recepture i ukusi Dr.Oetker proizvoda budu najbolji prijatelj i tajni saveznik u stvaranju nezaboravnih slatkih trenutaka!

Želimo Vam srećne Uskršnje praznike!

Desertni specijaliteti

Poslastice neodoljivog ukusa
Više o oetker.rs

Kuvanje i pečenje sa firmom Dr. Oetker: Kvalitet na jedan pogled

Dr. Oetker već preko 120 godina znači pečenje i kuvanje u kvalitetu koji uspeva – uvek orijentisan ka željama i zahtevima potrošača i zahtevima tržišta. Godine 1891. apotekar Dr. August Oetker razvio je prašak za pecivo Backin, kamen temeljac za mnoge ukusne i jednostavne proizvode za pečenje koji se danas distribuiraju u maloprodaji. Danas potrošači na skoro celom svetu ideje za pripremu poslastica od firme Dr. Oetker, koje uvek uspevaju, mogu da primene u svojoj domaćoj kuhinji.

Na pitanje „Šta ćemo da jedemo?“ mnoge porodice lakše na nalaze odgovor zahvaljujući uvek novim idejama za recepte. Internacionalno Dr. Oetker vodi četvrta generacija. Sa svakom novom generacijom se menja i raznovrsnost proizvoda. Jednostavne mešavine za peciva i najrazličitiji sastojci danas su sastavni deo asortimana kao i zamrznuta pizza, deserti i slatki obroci.

Kao porodično preduzeće sa dugom tradicijom i iskustvom Dr. Oetker zna šta je mnogim domaćinstvima pri kuvanju i pečenju posebno važno: visok i trajni kvalitet proizvoda kao garancija za uspevanje svake ideje za recept.

Na oetker.rs imate mogućnost da otkrijete ukusne ideje za recepte sa slikama i da pregledate raznovrsnost proizvoda firme Dr. Oetker.

Da li imate pitanja vezana za Dr. Oetker recepte? Stupite u kontakt sa potrošačkim servisom i dozvolite da Vas posavetuju kompetentni saradnici. Dalje informacije o porodičnom preduzeću Dr. Oetker kao i portal za karijeru naći ćete u oblasti O nama.

„Jednostavno peći i kuvati“ sa proizvodima firme Dr. Oetker , koji donose siguran uspeh i pohvala Vaše porodice i Vaših prijatelja su Vam zagarantovani.

Otkrijte raznovrsnost proizvoda i recepata firme Dr. Oetker

Bilo da živite sami ili da ste član mnogočlane porodice – kod firme  Dr. Oetker naći ćete za svaku priliku odgovarajuće proizvode i jednostavne primenljive recepte za kuvanje i pečenje.

Dopustite da Vas inspirišu jednostavne ideje za pečenje pretražite na oetker.rs prefinjene recepte za slavlja, deserte ili užinu. Čak i ako tražite poseban recept za rođendansku tortu  – sa Dr. Oetker idejama za pečenje i taj poduhvat će biti dečija igra.

Bilo da tražite jednostavne smeše za pečenje ili su Vam potrebni sastojci za komplikovanija peciva ili obroke – u raznovrsnoj ponudi Dr. Oetker proizvoda za kuvanje i pečenje naći ćete što Vam je potrebno.

Dr. Oetker – Preduzeće i karijera

Kompaniji Dr. Oetker već decenijama polazi za rukom da pridobija poverenje potrošača. Pouzdanim i visokim kvalitetom proizvoda i stalnim inovacijama, Dr. Oetker je u oblasti pečenja i kuvanja skoro svima poznat. Otkrijte brojeve i činjenice o firmi Dr. Oetker ili se informišete o istoriji preduzeća na oetker.rs.

Da li ste oduševljeni proizvodima Dr. Oetker i da li se osećate povezanim sa porodičnim preduzećem Dr. Oetker, koje je znak za uspešne recepte za kuvanje i pečenje i visokokvalitetnu raznovrsnost proizvoda?

Prijavite se preko Dr. Oetker portala za karijeru i saznajte više o karijeri u porodičnom preduzeću sa bogatom tradicijom.

Dr. Oetker – Kvalitet je najbolji recept.