Smeše za kolače

Ukus bakine kuhinje u Vašem domu

Sa novim Dr.Oetker smešama, priprema dobrih i svima omiljenih vanilica, palačinki i proje, sigurno uspeva u samo nekoliko jednostavnih koraka, sa sastojcima koje svako ima kod kuće.

Dr.Oetker
želi da pomogne svim modernim domaćicama koje zbog svakodnevnih obaveza imaju malo slobodnog vremena, a koje kvalitetno treba da provedu sa svojim najmilijim i da ih obraduju neodoljivim ukusima kao iz bakine kuhinje.

Odaberite svoju omiljenu Dr.Oetker smešu i neka to bude Vaša mala kulinarska tajna!

Igrajmo se bojama

Bojanke

Bojanke su omiljena zanimacija kako malih tako i velikih, podelite radost kroz veseli svet boja kroz koji vas vodi Dr. Oetker! preuzmite bojanke

Polazak u školu

Školarci

Vreme za školu je slatko poput najslađe poslastice, a još je slađe uz Dr. Oetker tablicu množenja i raspored časova. preuzmite raspored i tablicu množenja

Facebook

Dr.Oetker na Facebook-u

Posetite zvaničnu Facebook stranu kompanije Dr. Oetker Srbija Pratite Dr. Oetker na Facebook-u!

Smeše za kolače

Kolači po receptu naših baka

Priprema tradicionalnih poslastica sada je još jednostavnija. Uživajte u palačinkama, proji i vanilicama za celu porodicu. više

Proizvodi

Vitalis krispi musli sa čokoladom i keksom

Uživajte u svakom jutru uz novi Vitalis krispi musli sa čokoladom i keksom. Za još slađi početak dan! saznajte više

Više o oetker.rs

Kuvanje i pečenje sa firmom Dr. Oetker: Kvalitet na jedan pogled

Dr. Oetker već preko 120 godina znači pečenje i kuvanje u kvalitetu koji uspeva – uvek orijentisan ka željama i zahtevima potrošača i zahtevima tržišta. Godine 1891. apotekar Dr. August Oetker razvio je prašak za pecivo Backin, kamen temeljac za mnoge ukusne i jednostavne proizvode za pečenje koji se danas distribuiraju u maloprodaji. Danas potrošači na skoro celom svetu ideje za pripremu poslastica od firme Dr. Oetker, koje uvek uspevaju, mogu da primene u svojoj domaćoj kuhinji.

Na pitanje „Šta ćemo da jedemo?“ mnoge porodice lakše na nalaze odgovor zahvaljujući uvek novim idejama za recepte. Internacionalno Dr. Oetker vodi četvrta generacija. Sa svakom novom generacijom se menja i raznovrsnost proizvoda. Jednostavne mešavine za peciva i najrazličitiji sastojci danas su sastavni deo asortimana kao i zamrznuta pizza, deserti i slatki obroci.

Kao porodično preduzeće sa dugom tradicijom i iskustvom Dr. Oetker zna šta je mnogim domaćinstvima pri kuvanju i pečenju posebno važno: visok i trajni kvalitet proizvoda kao garancija za uspevanje svake ideje za recept.

Na oetker.rs imate mogućnost da otkrijete ukusne ideje za recepte sa slikama i da pregledate raznovrsnost proizvoda firme Dr. Oetker.

Da li imate pitanja vezana za Dr. Oetker recepte? Stupite u kontakt sa potrošačkim servisom i dozvolite da Vas posavetuju kompetentni saradnici. Dalje informacije o porodičnom preduzeću Dr. Oetker kao i portal za karijeru naći ćete u oblasti O nama.

„Jednostavno peći i kuvati“ sa proizvodima firme Dr. Oetker , koji donose siguran uspeh i pohvala Vaše porodice i Vaših prijatelja su Vam zagarantovani.

Otkrijte raznovrsnost proizvoda i recepata firme Dr. Oetker

Bilo da živite sami ili da ste član mnogočlane porodice – kod firme  Dr. Oetker naći ćete za svaku priliku odgovarajuće proizvode i jednostavne primenljive recepte za kuvanje i pečenje.

Dopustite da Vas inspirišu jednostavne ideje za pečenje pretražite na oetker.rs prefinjene recepte za slavlja, deserte ili užinu. Čak i ako tražite poseban recept za rođendansku tortu  – sa Dr. Oetker idejama za pečenje i taj poduhvat će biti dečija igra.

Bilo da tražite jednostavne smeše za pečenje ili su Vam potrebni sastojci za komplikovanija peciva ili obroke – u raznovrsnoj ponudi Dr. Oetker proizvoda za kuvanje i pečenje naći ćete što Vam je potrebno.

Dr. Oetker – Preduzeće i karijera

Kompaniji Dr. Oetker već decenijama polazi za rukom da pridobija poverenje potrošača. Pouzdanim i visokim kvalitetom proizvoda i stalnim inovacijama, Dr. Oetker je u oblasti pečenja i kuvanja skoro svima poznat. Otkrijte brojeve i činjenice o firmi Dr. Oetker ili se informišete o istoriji preduzeća na oetker.rs.

Da li ste oduševljeni proizvodima Dr. Oetker i da li se osećate povezanim sa porodičnim preduzećem Dr. Oetker, koje je znak za uspešne recepte za kuvanje i pečenje i visokokvalitetnu raznovrsnost proizvoda?

Prijavite se preko Dr. Oetker portala za karijeru i saznajte više o karijeri u porodičnom preduzeću sa bogatom tradicijom.

Dr. Oetker – Kvalitet je najbolji recept.