Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Želatin u listu beli gold

Jedno pakovanje Dr. Oetker belog želatina u listu dovoljno je za 500 ml tečnosti i odgovara jednoj kesici Dr. Oetker želatina belog mlevenog. Dr. Oetker želatin u listu je jednostavan za doziranje i naročito je pogodan za učvršćivanje kremastih torti na bazi pavlake, kremova, želea kao i pihtija.

 

 

1

Način pripreme:

Želatin potopiti oko 5 minuta u hladnu vodu, a zatim ga lagano ocediti. Oceđeni želatin rastopiti u vrućem jelu, a za hladna jela potrebno ga je rastopiti na šporetu ili u mikrotalasnoj pećnici.

2

Na šporetu:

Oceđeni želatin staviti u šerpu i uz mešanje ga zagrevati (ne kuvati), sve dok se ne rastopi.

3

U mikrotalasnoj pećnici:

Oceđeni želatin staviti u malu posudu prikladnu za mikrotalasnu pećnicu i pustiti ga da se rastopi (300 W, 1 minut).

4

Napomena:

Želatin ne uspeva sa svežim ananasom, kivijem, papajom i smokvom.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Više detalja o proizvodu

Količina: 10g

0 Odabrali ste