Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Započnite dan nasmejanog lica!

Poklon igračkica za mališane! 

 

 

Uz tri pakovanja Dr. Oetker posne Ovsene kaše sa čokoladom, na poklon dobijate jednu od pet igračkica za vaše mališane.

Akcija traje dok traju zalihe.

Pogledajte spisak svih objekata u kojima akcija važi, klikom na: LINK

Torba na poklon! 

 

 

Kupovinom Dr. Oetker Ovsenih pahuljica 750 g i Mešavine pahuljica 750 g na poklon dobijate Dr. Oetker torbu, koju možete preuzeti na kasi.

Akcija traje dok traju zalihe.

Pogledajte spisak svih objekata u kojima akcija važi, klikom na: LINK

Uživajte u popustima! 

U periodu od 15.09.2020. do 15.10.2020. u DIS maloprodajnim objektima možete pronaći sledeće proizvode na popustu:

Dr. Oetker posne Ovsene kaše pripremaju se brzo i jednostavno, za svega tri minuta uz dodatak vrele vode. U jednoj činiji posnih Ovsenih kaša dobijate preko potrebnu energiju za čitav dan, bogata je prirodnim biljnim vlaknima iz korena cikorije, a savršen balans ukusu daje smanjena količina šećera.

Dr. Oetker Ovsene pahuljice sa komadićima tropskog voća ili mešavinom šumskog voća i brusnice bogate su vlaknima i predstavljaju izvor proteina. Sadrže više od 90% ovsenih pahuljica.