Pleh za pečenje (21 x 27 cm), papir za pečenje, kuhinjska vaga, sito, činije, blender, mikser sa nastavkom za mućenje, nož, daska za seckanje, tiganj, set noževa
Ugrejte rernu (gornji/donji grejač: 160 °C). Obložite pleh papirom za pečenje. Ocedite pasulj i izgnječite u činiji sa jajima u fini pire. Dodajte preostale sastojke i fino izmešajte uz pomoć nastavka za mikser. Sipajte smesu u pleh i pecite na srednjoj rešetki rerne oko 45 minuta, zatim ostavite da se ohladi i uklonite papir za pečenje.
Usitnite čokoladu i otopite na pari sa kokosovim uljem. Premažite koru glazurom, pospite bademima i pisataćima i ostavite da se hladi oko 15 minuta. Isecite 12 parčića i poslužite.
Braunije je najbolje jesti sveže, u suprotnom ih hermetički zatvorite. Za veću količinu proteina možete dodati proteinski prah. Kako biste postigli željenu teksturu testa možete prilagoditi količinu ovsenog mleka.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači
Kolači
Kolači
Kolači
Kolači
Priprema:40 Srednje teško12 Porcija/e