Flag

Mascarpone puding s borovnicama

2 Porcija/e
Jednostavno
20
Brzi osvežavajuči desert sa borovnicama.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
1 kesicaDr. Oetker Puding sa ukusom vanile
50 gšećera
500 mlmleka
125 gmaskarpone
50 gbadema
300 gborovnica
Picture - Dr. Oetker Puding sa ukusom vanile
1

Puding prah pomešajte sa šećerom. Postepeno izmešajte s najmanje 6 kašika mleka. Preostalo mleko zakuvajte, skinite s vatre i umešajte zamešani prah. Puding uz stalno mešanje kuvajte najmanje 1 min. Umešajte mascarpone u još vrući puding. Položite prozirnu foliju za čuvanje svežine ravno na vrući puding da se ne stvori kožica. Bademe prepržite na umerenoj vatri dok ne postanu zlatnožuti i ostavite da se ohlade na tanjiru. Preberite i operite borovnice.

2

Puding glatko izmešajte. Krem s pudingom s borovnicama i bademima u slojevima rasporedite u desertne čaše i do posluživanja čuvajte na hladnom.