Flag

Desert s jagodama

otprilike 6 Porcija/e
Srednje teško
40
Slatke lazanje s mascarpone kremom i jagodama
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Testo
2 pakovanjalisnatog testa (testo za pitu - 2 lista, 1/2 pakovanja)
Za posipanje
malošećera
Krem od mascarponea
150 gmaskarpone sira
malorendane kore limuna
1 kesicaDr. Oetker Burbon vanila aromatizovani šećer
250 mlslatke pavlake
1 kesicaDr. Oetker Kremfixa
2 kašičicešećera u prahu
350 gjagoda
Za posipanje
malošećera u prahu
Picture - Dr. Oetker Burbon vanila aromatizovani šećer
Picture - Dr. Oetker Kremfixa
1

Testo za pitu

Listove testa za pitu narežite na kvadrate (8 x 8 cm). Lagano premažite vodom i pospite šećerom. Komade testa stavite na lim za pečenje, obložen papirom za pečenje. Lim stavite u sredinu prethodno zagrijane rerne. Električna rerna: 180°C Vreme pečenja: oko 10 Min.

2

Krem od mascarponea

Za krem dobro umešajte mascarpone s vanilin šećerom i koricom limuna. Slatku pavlaku s Kremfixom i šećerom u prahu umutite u šlag i pomešajte s mascarponeom. Spojite po 4 ohlađena lista testa s kremom i jagodama.

3

Za posipanje

Lazanje od jagoda pospite šećerom u prahu.