Flag

Mini pice

1 Tepsija
Jednostavno
60
Omiljene kod dece i odraslih - mini pice.
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Obložite picu po Vašem ukusu npr. šampinjonima, kockicama paprike ili tunjevinom.
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Tepsija (40 x 30 cm)
papir za pečenje
Testo od ulja i sira
400 gpšeničnog brašna
2 ravne kašičiceDr. Oetker Prašak za pecivo
250 gšvapskog sira ili kisele pavlake
75 mlmleka
125 mljestivog ulja
1 ravna kašičicasoli
Nadev
400 gbrokula smrznutih
400 gparadajza sitnog
150 gkečapa
200 gsalame u kolutićima
sveže mleveni crni biber
origano
400 gkačkavalja Gaude rendanog
Posipanje
malobosiljka u listićima
Picture - Dr. Oetker Prašak za pecivo
1

Pripremite

Obarite ružice brokula u slanoj vodi prema uputstvu sa ambalaže. Paradajz operite i isecite na kriške. Zagrejte rernu. Obložite tepsiju papirom za pečenje.

2

Testo sa uljem i sirom

Prosejte brašno i prašak za pecivo u činiju. Dodajte preostale sastojke za testo i mutite kratko mikserom (nastavci za mešenje) najmanjom brzinom, potom najvećom brzinom tako da dobijete glatko testo (ne mutite predugo, lepiće se testo). Testo blago pospite brašnom, izvadite iz činije i na radnoj površini podelite na 12 jednakih delova. Oblikujte loptice i razvijte ih na krugove (Ø oko 12 cm). Slažite po 4 na jednu tepsiju.

3

Nadev

Premažite testo kečapom, pritom ne mažite rub širine oko 1 cm. Poređajte salamu, brokule i paradajz, posolite, pobiberite i pospite origanom, preko toga rasporedite kačkavalj. Pecite na sredini rerne.

Pozicija rešetke: srednja

Temperatura gornjeg i donjeg grejača rerne: otprilike 200 °C

Temperatura rerne sa ventilatorom: otprilike 180 °C


Molimo Vas da imate u vidu uputstvo za upotrebu Vaše rerne. U međuvremenu preostalo testo poslažite na papir za pečenje i obložite nadevom. Prevucite papir na tepsiju i pecite kao gore. Gotove pice pospite listićima bosiljka.

  • Obložite picu po Vašem ukusu npr. šampinjonima, kockicama paprike ili tunjevinom.