Flag

Jagode u puding duetu

6 Porcija/e
Jednostavno
40
Kremasti ukus vanile sa svežim jagodama.
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Po želji ukrasite Dr. Oetker šlag penom.
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
500 gjagoda
1 kesicaDr. Oetker Puding sa ukusom vanile
40 gšećera
500 mlmleka
maločokolade za kuvanje rendane (3 kašike)
Picture - Dr. Oetker Puding sa ukusom vanile
1

Pripremite

Jagode operite i očistite. Nekoliko lepih jagoda ostavite po strani za ukrašavanje. Preostale jagode sitno iseckajte. Polovinu seckanih jagoda sipajte u staklenu posudu ili rasporedite na ca. 6 dezertnih čaša ili činijica.

2

Puding

Puding pripremite sa šećerom i mlekom prema uputstvu sa ambalaže. Polovinu puding sipajte preko jagoda. U preostali puding umešajte rendanu čokoladu i mešajte sve dok se ne otopi, po potrebi ponovo zagrejte puding. Pokrijte ga prozirnom folijom i ostavite da se ohladi. Poređajte preostale jagode preko pudinga od vanile. "Čokoladni puding" dobro promešajte i rasporedite preko jagoda. Ukrasite jagodama, koje ste ostavili po strani.

  • Po želji ukrasite Dr. Oetker šlag penom.