Farbanje jaja u jarke i pastelne boje

Pogledajte kako možete da dobijete predivne nijanse, bez kuvanja u boji, i to za samo 4 minuta.

60 jaja

Jednostavno 15 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Farbanje jaja u jarke i pastelne boje

Sastojci:

1 pakovanje Dr. Oetker Carmin 4 boje za jaja
700 ml vode (x4)
5 kašika/e sirćeta 9% (x4)
60 jaja skuvanih prethodno

Priprema

Priprema

Pripremite žuta jaja (za jarke boje) ili bela jaja (za pastelne boje). Da biste dobili bela jaja, prokuvajte ih prvo 5-6 min u vodi i sirćetu (odnos je 50:50) a zatim ih prebrisite vatom ili sunđerom kako bi skinuli višak pigmenta. Skuvajte jaja od 10-15 min u zavisnosti od željenog izgleda žumanceta.


1

U posudu dodajte 700 ml ključale vode.


2

Dodajte željenu kesicu sa bojom i 5 kašika sirćeta.


3

Ubacite jaja u posudu sa vodom i bojom (crvenom bojom možete obojiti 30 jaja, a žutom, plavom i zelenom bojom po 10 kom). Sačekajte 2-4 min u zavisnosti kakvu nijansu želite.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: