Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Želatin beli mleveni

Dr. Oetker beli mleveni želatin služi učvršćivanju kremastih torti na bazi pavlake, kremova, želea kao i pihtija. Jedna kesica Dr. Oetker mlevenog belog želatina dovoljna je za 500 ml tečnosti i odgovara količini od 6 listova Dr. Oetker belog želatina u listu.

 

 

1

Način pripreme:

U posudi pomešati želatin sa 4 kašike hladne vode. Ostaviti 10 minuta da nabubri. Dodati u posudu sa preostalom vodom. Zagrevati (ne kuvati) neprestano mešajući, dok se želatin ne rastopi. Želatin koristiti topao ili na način opisan u receptu.

2

Napomena:

Želatin ne uspeva sa svežim ananasom, kivijem, papajom i smokvom.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Više detalja o proizvodu

Količina: 10g