Dr. Oetker Newsletter

Dobro je poznato da su Dr. Oetker proizvodi napravljeni od sirovina visokog kvaliteta i da uvek uspevaju. Mi smo pouzdani saveznik svakoj domaćici i domaćinu prilikom pripreme slanih i slatkih specijaliteta. Sa svojim vernim potrošačima želimo da podelimo ideje, savete i predloge za pripremu ukusnih peciva i poslastica. Prijavite se na besplatni Dr. Oetker Newsletter kako biste uvek i na vreme bili informisani o svim novitetima iz naše kompanije.

Dr. Oetker Newsletter će Vas svakog meseca obaveštavati o:

• inspirativnim receptima 
• novim proizvodima 
• aktuelnim promocijama
• savetima za pripremu 
• zanimljivostima iz sveta kulinarstva
• svim ostalim korisnim kulinarskim informacijama

Prijavite se besplatno:
Uz naš Newsletter bićete svakog meseca obavešteni o Dr. Oetker novostima: proširenju proizvodnog asortimana, inspirativnim receptima, aktuelnim promocijama i kulinarskim zanimljivostima.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: