Vitalis žitarični bar čokolada

Probaj novi Vitalis žitarični bar sa komadićima čokolade!

Vitalis musli barovi sačinjeni su od celih zrna žitarica, predstavljaju odličan izvor vlakana i bogatog su ukusa. Hranljiva pločica predstavlja savršenu užinu u onim trenucima pauze i predaha kada ti je potreban praktičan izvor energije i brzo punjenje baterija. Na svakom mestu i u svakom trenutku, Dr. Oetker Vitalis žitarični barovi slažu se sa svim tvojim potrebama i pružaju ti neodoljiv užitak.

Tvoja doza vitalnosti, nadohvat ruke!

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Vitalis žitarični bar čokolada

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda %*
Energija 1560 kJ
369 kcal
19 %
19 %
Masti 5.80 g
8 %
od kojih zasićene masne kiseline 2.40 g
12 %
Ugljeni hidrati 70 g
27 %
od kojih šećeri 18 g
20 %
Vlakna 6 g

Proteini 6.30 g
13 %
So 0.50 g
8 %
*Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)

Više detalja o proizvodu

Količina : 35 g

Trileće

Pripremite ukusne i sočne zalogaje koje svi volimo!

Trileće sa karamel prelivom
Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: