Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Kakao Professional

Zadovoljne mušterije uvek su snažan podsticaj da se kvalitet usluge održi. Vođeni tom idejom, stvorili smo novo praktično Professional pakovanje Dr. Oetker Kakao praha od 500 g, kako biste mogli da lakše izađete u susret zahtevima svojih gostiju, bilo da vodite hotel, restoran, kafić ili poslastičarnicu. Vaši kolači, torte i napici ostaće neprikosnovenog kvaliteta zahvaljujući neodoljivom ukusu 100% kakao praha sa 22-24% kakao maslaca, a vi ćete biti u prilici da od svog ugostiteljskog objekta napravite mesto na koje će ljudi s radošću i uživanjem dolaziti!

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Kakao Professional

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.627 kJ
389 kcal
Masti 23 g
od kojih zasićene masne kiseline 14 g
Ugljeni hidrati 9 g
od kojih šećeri 0,4 g
Proteini 19 g
So 0,04 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 500g