Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Milk shake sa ukusom banane

Kremast, penast, osvežavajuće ukusan - takav je ukus novih Dr. Oetker Milk šejkova! Hladni napitak se priprema brzo i jednostavno - potreban Vam je samo 1 minut i hladno mleko! Priprema je moguća u šejkeru, kašikom, viljuškom, mikserom za nes-kafu ili štapnim mikserom. U praktičnom porcionisanom pakovanju, milk šejk sa ukusom banane je naročito pogodan za brzi, osvežavajući užitak u svakom trenutku i na svakom mestu. Jedna kesica je dovoljna za jedan napitak. 

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Milk shake sa ukusom banane

Prosečna nutritivna vrednost pripremljenog proizvoda 1 kesica Milk Shake-a 36 g + 200 ml mleka 1,5% m.m. (1 porcija = 1 čaša / 236 g napitka)
100 g proizvoda porcija %*
Energija 390 kJ
92 kcal
914 kJ
216 kcal
11 %
11 %
Masti 1.8 g
4.2 g
6 %
od kojih zasićene masne kiseline 1.4 g
3.3 g
17 %
Ugljeni hidrati 17 g
40 g
15 %
od kojih šećeri 13 g
31 g
34 %
Proteini 2 g
4.6 g
9 %
So 0.08 g
0.2 g
3 %
*Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)

Više detalja o proizvodu

Količina: 36g

 Desertni specijaliteti

Poslastice neodoljivog ukusa

Tiramisu Čokoladni mus
 Proizvodi

Mmm...topla čokolada

saznajte više
0 Odabrali ste