Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Krem puding sa ukusom jagode

Krem puding nežnog ukusa jagode donosi Vam pravo uživanje uz svega 3 minuta pripreme i to bez kuvanja! Izmamite dragim osobama osmeh na lice uz Dr. Oetker Krem puding i probajte bilo koji od neodoljivih ukusa, jer uspeh je zagarantovan!

 

 

1

Način pripreme:

Odmeriti 300 ml hladnog mleka (iz frižidera). Sipati u odgovarajuću dublju posudu i dodati sadržaj kesice. Masu mutiti mikserom oko pola minuta minimalnom brzinom, a zatim nastaviti mućenje maksimalnom brzinom, oko 3 minuta.

2

Savet:

Ako želite slađi krem puding dodajte šećer u prahu po ukusu.

Krem puding sa ukusom jagode (2 Recepti)

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Krem puding sa ukusom jagode

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5% m.m.
100 g proizvoda
Energija 397 kJ
94 kcal
Masti 1,3 g
od kojih zasićene masne kiseline 0,9 g
Ugljeni hidrati 18 g
od kojih šećeri 12 g
Proteini 2,5 g
So 0,11 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 50g