Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Krem puding sa ukusom crne čokolade

Krem puding sa ukusom crne čokolade donosi vam pravo uživanje uz svega 3 minuta pripreme i to bez kuvanja! Neodoljivo ukusan i kremast, neka vam bude uvek pri ruci, bilo da želite da pripremate poslastice za koje vam je potreban kao sastojak, bilo da ste se opredelili da ga probate kao zaseban desert. Obradujte svoja nepca intenzivnim ukusom crne čokolade!

 

 

1

Način pripreme:

  1. Odmeriti 300 ml hladnog mleka (iz frižidera).
  2. Sipati u odgovarajuću dublju posudu i dodati sadržaj kesice.
  3. Masu mutiti mikserom oko pola minuta minimalnom brzinom, a zatim nastaviti mućenje maksimalnom brzinom, oko 3 minuta.
2

Savet:

Ako želite slađi krem puding dodajte šećer u prahu po ukusu.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Krem puding sa ukusom crne čokolade

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5% m.m.
100 g proizvoda
Energija 424 kJ
100 kcal
Masti 1,6 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,1 g
Ugljeni hidrati 18 g
od kojih šećeri 12 g
Proteini 3,1 g
So 0,19 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 60g