All

Instant obroci (3 Proizvoda )

Sutlijaš sa malinom
Sutlijaš sa ukusom vanile
Sutlijaš sa cimetom

Instant obroci

U skladu sa potrebama savremenog potrošača, Dr. Oetker je kreirao asortiman instant obroka! Brzi za pripremu i bogatog ukusa, naši proizvodi savršeno prate Vaš dnevni ritam. Uvek pri ruci, stvoreni su da se uklapaju u Vaš raspored u bilo koje doba dana.

Kako biste vedro odgovorili na sve dnevne obaveze, potrebno Vam je dodatno okrepljenje energijom, a Dr. Oetker ima pravo rešenje. Naši instant obroci pripremaju se za svega nekoliko minuta uz dodatak vruće vode i najbolji su način kada sebe želite da obradujete brzom i sočnom poslasticom!

Proizvodi

Knusper Plus - Užitak plus

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno

Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne