Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

All

Instant obroci (5 Proizvoda )

Pšenična kaša sa ukusom vanile
Pšenična kaša sa malinom
Sutlijaš sa malinom
Sutlijaš sa ukusom vanile
Sutlijaš sa cimetom

Instant obroci

U skladu sa potrebama savremenog potrošača, Dr. Oetker je kreirao asortiman instant obroka! Brzi za pripremu i bogatog ukusa, naši proizvodi savršeno prate Vaš dnevni ritam. Uvek pri ruci, stvoreni su da se uklapaju u Vaš raspored u bilo koje doba dana.

Kako biste vedro odgovorili na sve dnevne obaveze, potrebno Vam je dodatno okrepljenje energijom, a Dr. Oetker ima pravo rešenje. Naši instant obroci pripremaju se za svega nekoliko minuta uz dodatak vruće vode i najbolji su način kada sebe želite da obradujete brzom i sočnom poslasticom!

Proizvodi

Knusper Plus - Užitak plus