Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Šlag krem sa ukusom slatke pavlake

Dr. Oetker Šlag krem sa ukusom slatke pavlake u pakovanju od 300 g priprema se sa mlekom i omogućava Vam da filujete torte, ukrašavate kolače ili obogatite ukus voćne salate ili kafe. Ponekad je tajna nezaboravnog izgleda i ukusa samo u detalju.

 

 

1

Način pripreme:

Odmeriti 600 ml hladnog mleka (iz frižidera), sipati u odgovarajuću dublju posudu i dodati sadržaj kesice. Masu mutiti mikserom najmanjom brzinom oko pola minuta, a potom najvećom brzinom, oko 3-5 minuta.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Šlag krem sa ukusom slatke pavlake

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5% m.m.
100 g proizvoda
Energija 844 kJ
201 kcal
Masti 9,5 g
od kojih zasićene masne kiseline 7,9 g
Ugljeni hidrati 26 g
od kojih šećeri 20 g
Proteini 2,8 g
So 0,19 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 300g