Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Limun šećer u prahu

Dr. Oetker Limun šećer u prahu je novi dodatak za pripremu kolača, kremastih poslastica i slatkih peciva, kojima daje prijatnu i osvežavajuću notu. Primena je raznovrsna i može da se koristi kao zamena za limunov sok ili koricu, upravo zbog svoje prirodne arome limuna. Ljubitelji kombinacije slatkih i osvežavajućih poslastica sigurno će imati inspiraciju.

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Limun šećer u prahu

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.683 kJ
396 kcal
Masti 0 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljeni hidrati 99 g
od kojih šećeri 97 g
Proteini 0 g
So 0,07 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 100gr