Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Krem za Rozen tortu

Priprema torti i kolača nikada nije bila brža. Dr. Oetker Krem za Rozen tortu sadrži mleveni keks i ima prijatnu aromu oraha. Odlična je zamena za pripremanje ovog fila po tradicionalnom receptu. Ovaj krem se priprema za samo nekoliko minuta, uz dodavanje mleka i margarina (ili maslaca).

 

 

Način pripreme:

1

Potrebno dodati:

800 ml mleka, 200 g margarina.

2

Uputstvo za pripremu krema:

Pomešati sadržaj kesice sa 200 ml hladnog mleka, mešati dok se ne razbiju grudvice. Ostatak mleka zagrejati do ključanja. Skloniti sa šporeta i dodati razmućeni sadržaj kesice. Kuvati oko 1 min, uz neprestano mešanje. Skloniti sa šporeta, dodati iseckani margarin i rastopiti ga uz neprestano mešanje. 

3

Savet više:

100 g mlevenih oraha dodati u vruć krem i dobro promešati. 

4

Predlog za pripremu Rozen torte:

Toplim kremom (prohladiti 10-ak min.) filovati 1 pakovanje Dr. Oetker Rozen kora. Premazati ravnomerno sve kore, osim poslednje. Prekriti folijom, staviti u frižider i pritisnuti. Posle par sati ili sutradan tortu ukrasiti glazurom.

5

Priprema glazure:

U odgovarajuću posudu sipati 250 g šećera u prahu, dodati 4 kašike (50 ml) mlake vode i dobro izmešati viljuškom. Dodati crvenu Dr.Oetker Boju za kolače u gelu do željene nijanse roze boje. Premazati glazurom poslednju koru. Staviti u frižider da se glazura stegne. Tortu pre serviranja seći na štanglice.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Krem za Rozen tortu

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g pripremljenog proizvoda sa mlekom 1,5 % m.m. i margarinom 80 % masti
100 g proizvoda
Energija 1005 kJ
240 kcal
Masti 13 g
od kojih zasićene masne kiseline 4.8 g
Ugljeni hidrati 28 g
od kojih šećeri 7 g
Proteini 2.5 g
So 0.02 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 390g

0 Odabrali ste